Ik doe dit voor mijn plezier en ik heb deze site gemaakt omdat er mensen zijn  die zeiden dat ze wel wat wilden kopen. Mijn doel is elke transactie op een vrolijke manier tot stand te doen komen. Vragen? Mail me.

  • De plots zijn genummerd. Ik vertel je vooraf welk nummer je gaat krijgen. Ze zijn dus niet exclusief. Als je dat wilt, moet je dat even apart vermelden en dan gaan we daarover mailen.
  • De afmetingen zijn de afmetingen van “het plaatje”. De ondertekening, nummering, beschrijving vallen daar buiten. Ik stuur je de hele A4 op, dan kun je hem zelf uitsnijden hoe je wil.
  • Verkopen gaat via de mail. Je mailt me welke je wil hebben en als dat allemaal beklonken is, maak je het geld over en begin ik alvast met plotten. Daarna stuur het naar je toe en hoop op een bericht van ontvangst van jou.
  • Als je er een wil hebben maar daar niet voor kunt betalen, mail me dan ook. Regelen we iets. Komt goed.
  • Ik verzend ze in een brievenbusdoos die doorgaans heelhuids aankomt. Gebeurt dat niet: geen probleem. Mail me (stuur even een fotootje mee mee van de ravage, dan kan ik er wellicht wat van leren) en ik stuur direct een nieuwe.
  • Ik koop de beste kwaliteit papier en gebruik de beste kwaliteit pennen. Maar! Let op! Het is een tekenproces. Weliswaar digitaal maar de pennen zijn dat niet en ook het papier is soms niet helemaal strak. Dat betekent dat er soms wat oneffenheidjes in zitten, dat er wellicht een beetje inkt ontbreekt, dat de tekening wat zwarter is op een plek waar de pen meerdere keren overheen is gegaan etc. Als je dat niet wil dan moet je er geen een bestellen.